lauantai 23. heinäkuuta 2011

Kesäreissu

(Tuure tarinoi): Myö oltiin isäntäväen kanssa reissussa. Perjantaina lähettiin koko porukka autolla reissuun. Oskari puotettiin matkalla Vallattomiin villoihin Jaanan luo hoitoon. Oskari jäi tyytyväisenä ulkotarhaan lommailemmaan.

Sitten myö huristeltiin jonnii aikoo kunnes pysähyttiin pissi-, juoma- ja kauppatauolle Kolinporttiin. Aika hirveen kuuma oli, kun isännän kanssa ooteltiin äippää kauppa-asioilta. Lopulta piästiin jatkammaan matkaa Kolille. Perille piästyä isäntäväellä olikin hikinen urakka raahata kamppeet parkkipaikalta ylös hotellille, sillä hissi oli jumissa ja jouvuttiin kiipeemään portaita. Miulla ei ollu kantamuksia, joten mie johdin läähättävää joukkoa ylös portaita.

Hotellissa miut toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi, ja sain oikeen oman kassinkin, jossa oli herkkuja ja muuta tarpeellista. Huoneessa minnuu varten oli varattu oma vesikuppikin.

Illansuussa myö lähettiin lenkille kiipeemään ylös kallioita. Tuas meinas isäntäväellä henki loppua heti alakukiihytyksessä ylös kiivetessä.


Puolvälissä lenkkiä myös pysähyttiin poseeraustauolle

Kommeet siellä oli maisemat ja kivvee oli hirveesti. Löysin mie kuitennii kaiveltavvookkii. Mie maistelin mustikoita. Ensin kyllä sylykäsin pois, mutta kun näin äipännii mättävän niitä kitusiinsa, arvelin ettei ne myrkyllissii varmaan ole. Oli niin älyttömän kuuma, että lenkin loppua kohti miullakin alako vauhti hyytymmään, kantoo ei kuitenkaan tarvinna. Ei sen puoleen, ei ois äippä varmaan jaksannakkaan kantoo, sen verran iso poika jo oon.

Hotellille kun piästiin niin nukuttiin koko porukka päiväunet. Mie sitten herätin äipän ja kerroin, että ulos pitäs piästä. Liian hittaita olivat, sillä äipän juoksuttaessa minnuu ulos isäntä kerräili perästä pökäleitä. Kehuja kuitennii tuli, kun olin osannu kertoa, että hätä on.

Illemmalla isäntäväki jätti miut yksin häkkiin ja lähti pois. Vähän aikoo mie perrään huutelin, että kukas se taas unohtu. Emmie kuitenkaan pitkään jaksanu siellä häkissä olla vaan aukasin katossa olevan läpän vetskarin ja siirryin äipän sängylle makkoomaan. Kyllä isäntäväki vähän ihmetteli, kun ne tulivat ruualta haisevina takasin ja mie köllöttelin ihan rauhassa sängyssä. Äippä ensin luuli, että mie on murjonu sen häkin ihan tärviölle, mutta miepä osasinnii aukasta vetskarin ihan oikeeoppisesti enkä särkenä mittään.

Yön mie suostuin nukkummaan kiltisti häkissä niin ku kotonakkii. Uamupäivällä ruvettiin sitten tekemään lähtöä kotimatkalle. Ensin kuitennii hengailtiin jonnii aikoo hotellin pihamualla. Kyllä minnuu ihhailtiin. Mie oisin ihan voinu vaikka jiähä sinne pitemmäks aikoo ihhailijoitten kanssa seurustelemmaan.

Ihhailin vielä kommeita maisemia

Autolle myö piästiin tällä kertoo hissillä, vaikka ens alakuun sekin meinas hyytyä.

Joojoo, vähän jännitti aluks hississä

Tulomatkalla myö pysähyttiin Ahvenisen punaisella talolla. Siellä oli aika paljon porukkaa, osa oli aika hiljasia.

Mitäs rotua sie olet?
Käytiin sitten Oskari mukkaan ja matkaan. Se ei kuulema ois halunna sieltä Jaanan luota lähtee mihinkää, kun oli ollu niin mukavoo. Kotona mie sitten aloitinkin heti kissanpaimennusharjoitukset. Vaikka kyllä nää kesäreissut on aika väsyttäviä ainakin näin kesäkuumalla. Kolille myö kuulema männään uuvemmannii kerran. Siellä koirathii toivotettaan lämpimästi tervetulleiksi.

3 kommenttia:

  1. Hei, pystyisittekö lisäämään kommenttiboksin profiilivalintoihin vielä vapaasti valittavan nimen, niin mun kissat pääsisivät kommentoimaan tänne kans?

    VastaaPoista
  2. Muutin kommenttiboksin valintoja. Onnistuisikohan nimetön kommentointi nyt.

    VastaaPoista
  3. Joo, tarjonta näyttää nyt hyvältä! Kiitos!

    VastaaPoista