sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Rantapoika

(Tuure tarinoi): Tännään oli taas hirmusen kuuma päivä. Aikamme kämpässä kärvisteltyämme lähettiinkin koko porukka (paitsi Oskari) rannalle. Matkalla isäntäväki kerto, että mennään Kukkosensaareen, sillä siellä koiratkin saa viettää rantaleijonaelämää.

Myö löyvettiinkin hirmu hyvä paikka, mutta ei keritty vielä kamppeitamme levitellä ku paikalle pölähti iso lauma ihmispentuja ja -aikuisia. Koiriakin niillä oli mukana. Meitä oli vähemmän, joten myö jouvuttiin väistämmään muualle. Äippä yritti kyllä niille murista prklettä, mut siitä laumasta lähti vielä enemmän ääntä.

Myö löyvettiin sit vähän matkan päästä paikka, josta mieki piäsin hyvin uimaan tassupohjaa. Myö leikittiin sitte porukalla sellasta leikkii, että äippä seiso järvessä, isäntä mätti sinne keppejä ja rantalelua ja mie juoksin niitten välissä kerreemässä sitä roinaa pois.

Siellä rannalla oli hitsin kuuma kallio, jolla mie rillasin puruluuta. Muutennii siellä oli vaikka minkälaista suuhunpantavaa, jota isäntäväki yritti parraasa mukkaan tonkia ulos miun suusta.

Tässä mie rillaan puruluuta
Keppiä mie sain pureskella ihan luvan kanssa
Äippäkin kävi uimassa. Myö pojat vahittiin rannalta, että se pyssyy pinnalla. Minnuu ei huvittanna ennee järveen männä. Mie löysin rannalta oman uima-altaan, jossa oli mukava sotkee ihtesä.

Hengailua altaalla
Kottiin kun tultiin painuttiin äipän kanssa suorilta makkoomaan. Äippä kuitennii lupas, että Kukkosensaareen männään vielä uuvelleenkin uimaan ja lenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti