lauantai 16. heinäkuuta 2011

Maalari maalasi taloa

(Tuure tarinoi): Eilen myö tehtiin äipän kanssa koko päivä maalaushommia. Ens alakuun mie tarkkailin piällysmiehenä homman etenemistä terassin ovien takkoo. Aika äkkiä minnuu kyllä rupes väsyttämmää se piällysmiehenä olo ja mie rupesin kahtommaa koiranunia.

Syönnin jäläkeen mie piäsin kuitennii äipän apupojaks. Mie kun oon tämmönen kaikkien alojen apupoika ja aina joka paikassa piälaillaan apuna. Vajjoon varttitunnin ennätin hommia paiskoa, kun muistin tarkistoo mualipurkin. Ilimeisesti ei ois tarvinna kuitenkaan maistoo, sillä hommat loppu ku seinään. Ennen ku äippä töytyytti miut takasin terassille ja juoks nuapurriin lainoomaan piimee, ennätin kuitennii silipasta vielä kukkapenkistä krookuksen sipulin palanpainikkeeksi. Oli nimittäin aika pahhoo se muali.

Miun siemaillessa piimee äippä näytti säheltävän puhelimesa kanssa. Ilimeisesti se jottain neuvoja kyseli, sillä seuraavaks miulta pestiin suu. Se oli oikeestaan aika mukava leikki, kun äippä ruiskutti jumppapullosta vettä suuhun ja mie sain syleksiä sen pois. Samalla pullolla oli kuulemma Siiri-mummo pietty nesteissä, sillon kun se oli ollu hirveen sairas mahan repeloinnin jäläkeen. Nyt se tuas nähtiin, että mittää ei kannata heittee ikinä pois, ei sitä tiiä millon tarvihtoo.

Tämmöstä mökkiä myö mualattin
Maalarin apupoika

Miulla on kuulemma tiijossa jännä viikonloppu. Isäntäväki on höpissy jonnehii rokkiloihi mänöstä. Siellä ei kuulemma olis pikkukoirilla yhtää kivvoo. Myö jiähään Oskarin kanssa kotimiehiks ja talovaheiks. Ja suatanhan mie nuapureihen iloks jonkun piisin lauloo luikauttoo, varsinnii jos miut tuas laitettaan kidutuskammioon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti