maanantai 18. heinäkuuta 2011

Rokkielämää

(Tuure tarinoi): Viikonloppu oli vähän erikoinen: isäntäväki tuli ja meni koko ajan. Hirmu myöhäänkin tulivat kottiin. Ne oli kuulemma Ilosaarirokin 40-vuotispäivillä. Myö oltiin Oskarin kanssa kotimiehinä ja hyvin pärjättiin.

Oskari taitaa olla vähän katteellinen
miun hienosta mökistä

Joojoo, mänkee nyt jo sinne rokkiloihinne
Sunnuntaina myö käytiin koko porukka (paitsi Oskari) lenkillä Kukkosensaaressa. Sinnehii se jytinä kuulu ihan selevästi. Mie en sitä kuitenkaa kehanna jäähä kuuntelemmaan kun oli muuta mielenkiintosempaa haisteltavaa ja maisteltavaa. Osan aikoo mie sain kulukea ihan irrallaan, kun isäntäväki halus kokkeilla toimiiko miun korvat. Toimintakunnossa olivat, sillä aina tulin kun kututtiin.

Ja ei vaamana oo pomopöytä

Kukkuu
Lenkin jäläkeen mie olin aika naatti. Niin tais olla isäntäväkikii, mutta niihen piti vuan sinne rokkiloihi lähteä. Mie rupesin makkoomaan ommaan huoneeseen.

1 kommentti:

  1. Hyvä Tuure! Selvästi sama asenne elämään kuin täälläkin puolella Joensuu cityä! Pidetään lippu korkeella! Miepä jouduin rokkiloiden ajaksi ihan oikeaan hoitolaan. Vähän olin tuolle narun jatkolle vihainen hylkäämisestä mutta osattiin tuon siskolikan kanssa hauskuuttaa sitä hoitolaporukkaa. Kokemus sekin! Siellä ei tosin ollut vettä vahvempaa mitä nauttia mutta muuten hyvä meininki! Tapaamisiin! Terveisin, Siskolikka Nuura

    VastaaPoista