lauantai 18. toukokuuta 2013

Urheiluhullu

(Tuure tarinoi): Meillä on hurrattu kesän tulolle koko porukalla. Lumet kun suli niin meille avvautu tuas ihan uuvet maastot. Vähäkö hienoo!

Isäntäväki viiletteli tuas mualimalla. Minnuu se ei kuitenkaan haitanna yhtään, sillä mie olin sillon Satu-tätin ja Jarkon luona sporttileirillä. Myö lenkuroitiin hirmeesti ja oltiin mökilläkkii. Niin paljo oli kaikenlaista touhua, että välillä mie nukahtelin istualleen. Kiitoksia vuan vielä kerran sporttileirin vetäjille!

Mie oon viime aikoina kuntoillu myös tälleen:

Isäntäväki avustaa; äippä hoitaa tarjoilupuolen
ja isäntä toimii turvamiehenä

Tälleen mie sit ihan pokkana kävelen ja kaikki sannoo:
"Hyvä, hyvä, taitava poika, hienosti mennee."


Ensimmäisillä kerroilla minnuu vähä jännitti männä tuohon akvaarrioon, mut nyt mie en millään malttas oottaa, että annettaan lupa loiskahtaa vetteen. Kotimatkalla mie sitten pilikin sikaosastossani, sillä vesijuoksu käypi aina nukuttammaan. Myö käyvään altaassa terapoitumassa täällä.

Mie en oo meijän lauman ainoo urheiluhullu. Viime päivinä äippä on pelotellu minnuu iltasin. Se töllöttää sitä tauluu, mikä meillä on olkkarissa ja huutaa ja ohjeistaa. Se sannoo, että ei se miulle huuva, vuan leijonille. Mie en kyllä mittää leijonnii oo meillä nähny, kissoja vuan.


Aurinkoista viikonloppuu kaikille kameleille!


7 kommenttia:

 1. Onpa ollut tapahtumaa! On sulla Tuure hyvät harrastukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isäntäväki kyllä pyssyy virkeenä, kun ne miettii miulle kaikennäköstä puuhaa. Miulla nimittäin enekriaa riittää. Syksyllä ehkä sienikoirakouluun.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Nii onkii! Ja mie oon laittanu myös isäntäväen liikkeelle.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Vaik mie oonkii aika täyvellinen, niin miun toisessa polovessa on sellanen valuvika. Muutaman kerran on polovilumpio lumpsahtanut pois paikoiltaan. Heti se on takasin männy eikä oo miun mennoo haitanna. Liäkärisetä kuitennii alakko puukolla uhkailemmaan. Isäntäväki aatteli kuitennii kokkeilla vysioterapiaa ensin. Kaiken lisäks paras uintikausi on vielä eessäpäin ja myö jatkettaannii harjotuksia pitkin kessää isommissa vesissä. Miullehan se vuan passaa, sillä mie tykkeen veestä ja uimisesta etenkii.

   Poista
  2. Ok, ui paljon! Kesä jeeee!

   Poista