lauantai 23. tammikuuta 2016

Lihava poika

(Oskari tilittää): Meille muutti kesällä yks lihava poika. Talavisin se ei viihy yksin ulukona nii se on pyörinnä meillä sisällä millon missää.

Äippä, mitä tiälä on tapahtuna miun päiväunniin aikkaan?

Kohtaha tässä ei uskalla silimijjään ummisttoo...

... ku lihavat pojat vallottaa miun revviirin.

8 kommenttia:

 1. Onks se Oskari tuo punanen? Voisko siihen kynsiä reiän? - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lihava poika on just to punane. Ei siihe kynnet kykene, varsinkkaa ku äippä miulta niitä aina leikkovvaa.

   Poista
 2. Oskari, hyvä kun varotit tuosta lihavasta pojasta. Meillä Palvelijatar aika ajoin tuijottelee noiden kuvia ja mittailee silmillään kämppää mihin sellaisen täällä laittais. Voiko siinä edes päikkäreitä ottaa? Kuule, jos siitä eroon haluat niin suihkase siihen pari kertaa. . . ;) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika ison revviirin se lihava poika ottaa. Meillähhii se on varsinaisesti tarkotettu olemmaan ulukoruokinnassa. Isäntäväki kehhuu miten mukava sen piällä on muata, ylösnoustessa kuitennii kuulluu hirmee ähinä. Mie en oo vielä uskaltanna siinä päikkäreitä ottoo ku se on nii outo.

   Poista
 3. Täällä jo säikähdettiin. Että tuleeko laihdutuskuuri. Onneksi ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miun osalta laihutuskuurit on tuaksejiänyttä elämää. Isäntäväki miut jokunen aika sitte miut semmoselle muka laittovat elläinliäkärin vihjailusta. Sitte tuli hätä ku paino alako puttoommaan. Elä näitten kansa sitte...

   Poista
 4. No hetken jo minnäe uattelin että mikä paksu poeka seon revviirille paakkaatunna! Vae tuommonen kaverj seon...Voeskoon sitä jostae nurkasta vähä nakrittoo...? Jos vaekka ohenis vähä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sevverran paksunahkanen taittaa olla, ettei siihe hammaskkaa kykene. Pittää ilimmeisesti vuan yrittee tulla toimmeen sen kansa.

   Poista