keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Peliuutisia

(Tuure tarinoi): Isäntäväki kävi illalla kaupunnilla ostoksilla. Miullehhii oli tulijaisia - kerrannii. Ja sitte alako peli...

Puota jo se pallo!

Tuure Funisson kuljettaa palloa taitavasti

Viidennennelläkymmenennellä pelisekunnilla
kuulu POKS


Äippä! Se ois tuas huomispäivänä kauppareissu tiijossa

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mie oon kyllä aika hyvä pallonpelluussakkii vaikka vripsiimies oonnii.

   Poista
 2. Voehan juupelj minkä pallo tekj! Vae oljko se sinun kulumahammas..? :) Sulle suattas kuule olla se muapallo parempi. Tahi semmonen jalakapallo. Ovat sitkeempijä. Vuan hyvästi sulla tuo pallo kyllä kulukoo. Oot semmonen luonnollahjakkuus näköjjään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Islantilaiset pärjevvää jalakapallossakkii - sehä on nähty. Tää pallo oli semmonen koepallo ku äippä halus nähä kiinnostaako minnuu aikuisten oikkeesti pallon pelluu vai innostuinko vuan siun pallolla pelluusta. Seuraavaks hankittaan sitten kunnon pallo.

   Poista
 3. No niin. Vaan kyllähän pallo pitää saaha, joten ostoksille mars.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippä kävi jo eilissäpäivänä uuven pallon ostamassa. Mie en kuitenkkaan sitä palloks tunnista ku se on niin outo. Pittää kai isäntä laittoo seurraavaks pallokauppaan nii piäsöö kunnon pallolla pelloommaan.

   Poista
 4. Hihi, noin se käy kun tosimies on pelaajana. Mullakin on muutama pallo päässyt poksahtamaan. Sitten sain koripallon. Sepä onkin tosi vahva, mutta niin painava, ettei sillä sisätiloissa voi pelata jytistää. Ja omaa pihaa ei ole. Niinpä se pallo odottaa vaatehuoneessa lottopottia, jolla hankitaan talo ja piha ;) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pittääpä pistee korvan taakse tuo koripallovaihtoehto. Meillä on kyllä pihhoo, missä palloo kuletella. Ei kuitenkkaan nii hyvvää pelikenttää ku Iivarilla.

   Poista