sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Posetuksia pyhäpäivän ratoksi

(Tuure tarinoi): Männäviikkoo eellisellä viikolla isäntäväki oli vappailla. Se tarkotti miulle ja Oskulle normmaalisesta erilaista ja kivvaa viikkoo. Ensin tuli entisen pesän nuapuri Masa-setä meitä hoitammaan ja viikonloppuna mie olin kavereitten kansa mökillä Polovijärvellä ja Oskulla kävi kotona oma palavelijatar.

Tänä viikonloppunakkii oli vaihtelluu - ainahhii säihen puolesta. Eilissäpäivänä tuli lunta vaakasuorassa. Tännään paisto sitte aurinko ja sehän tarkotti sitä, jotta myö lähettiin pitkästä aikkoo montulle juoksentelemmaan.



Vieläkö pittää pitkkään posettoo?
Juoksujalakkoo jo kutkuttaa.

Ja en muufen ota fvripsiitä pois suufta vaikka miten
mänifs kuvaelmafs ja tutkielmafs pilalle.

Tiällähä tuulookkii nii jotta korvat piästä lähtöö

Yritä nyt jo piättee mitenkä päin miun tässä pittää olla.
Meillä jäi isännän kansa vripsiin heitto kesken.

5 kommenttia:

  1. Meillä oli täällä Hgissä kaunis mutta lyhyt kesä. Nyt on taas talvi :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiälläkkii on ollu semmonen islantilainen ikkunakeli: ikkunasta kahtoissa näyttää hyvältä mutta ku ulos männöö nii ei tunnu hyvältä.

      Poista
  2. Laskiaistiistai täällä itäisessä Helsingissä on aurinkoinen ja ihan hieno. Lunta oli yöllä satanut roskaisten latujen päälle ja maisema oli kaunis.
    Mutta tosi komeana siinä poseeraat Tuure. Minun palvelijatar sanoo, että kyllä tuollaista komistusta on ilo kuvata!

    VastaaPoista
  3. Minnuu ei kyllä aina huvittas posseerata, mutta mitäpä mie en äipän mieliks tekis. Ja anttaa se joskus nammiikkii kuvvauspalakkioks tai sannoo ainahhii kiitos.

    VastaaPoista
  4. Korreeta on välillä ollunna ja sittä jo syytää vuakasuoraan lunta. Sulla on sielä toohuva piisanna ku oot lommaellu mökillähhii. Sullon hyvä kuvvooja sielä ni jo tuota kannattaa vähä posettoohhii. Meejjännii ilokshan se koetuu :) Ja varsinnii ku sullon vielä hyvät kuvvuupalakattii. Oon koettanna sannoo äetille että kahtosj mallija teejjän äepästä nuihen palakkoennii kansa. Vuan nuuka mikä nuuka :)

    VastaaPoista