lauantai 6. huhtikuuta 2019

Tuure 8 v

(Tuure tarinoi): Äippä kerto, että mie täytän tännään 8 vuotta. Ja huokkaili perrään, jotta mitenkä se aika oikkein männä humpsahttaa ja vastahan Tuure oli pentunen.


Jaaha, nytkö on sitte se 8-vuotis potretin aika

Tyyne ja mummi olivat värkänneet miulle kortin....

... jonka kuvassa posseerasivat Mila ja
Remppu jomman kumman synttäreillä.
Äippä sano, jotta otappa mallia niistä -
Mila kerkis juhlia 14 synttäriä ja
Remppu 16 synttäriä.

Myö ei nyt oikkeestaan miun uuvven kaverin Repen
kansa jouvvettas siun muistelujas kuuntelemmaan ku
olis vähä muitahhii hommia.

6 kommenttia:

  1. Voe täätinen, synttärj´päevä sulla! Hirveesti onnee kamu ja oekeen ihanata syntymäpäevee!! Niin sevuan aeka männä huristaa. Sammoo se äet huokaeloo tiälläe. Hienon kaverin oot suanna lahjaks.Voen sannoo kokemuksella että on melekosen kestävähhii vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokssii vuan kamu! Ihan mukavastihha tuo päivä on männä hujahtanu. Käyttiin metässä ja tuota uutta kaveria oon talon tavoille opettanu.

      Poista
  2. Onnea ja makoista synttäriviikkoa! Kyllä siinä viikko menee juhliessa, kun tulee 8v täyteen ;) Tuo sinun Repe on just samanlainen kuin minun Kale-sorsani. Minä kyllä siihen olen pari avannetta rustannut vatsapuolelle, Palvelijatar on kursinut sitä mukaan reikiä umpeen kun minä niitä nakerran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myöhä taijetannii olla sorsasamiksia kaikki kolme ku Iivarillahii on kuulema samanlainen. Mie aika harvoin ennee tien avvauksia miun pehmokavereille nykysin. Mie vuan leikin niihen kansa ja nukutan niitä vuoronperrään isäntäväin sängyssä.

      Poista
  3. Kahdeksan, hieno ikä! Tosi paljon onnea ja jaksahan juhlia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se aika monta vuotta jo, mutta äippä toivvoo vielä ainahhii puolet lissee. Mie lähen tännään varmmaan vielä juhlimmaan mehtälenkille. Se on miunmielestä parrautta.

      Poista