sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Onnea Oskari 19 v

(Oskari tilittää): Tännään on kuulema miun synttärit. Yhtä juhloo on kyllä viime päivät ollu: Tuure on on kavereittesa kansa mökillä elikkäs isäntäväki on kokonnaan miun tassun alla. Ja kaikista paras asia oli ku mie sain illalla yllättäin ja pyytämättä katkarapuja iltaruuvvaks.

Mie sain leikkii miun leluilla...   


... ja pelata naminpiilotusta ihan rauhassa.

Äippä otti mius virallisen synttärikuvankii

11 kommenttia:

 1. Hurrrrjasti onnea sulle upea Oskari! Ei sinussa ikä näy pätkääkään. Minä tulen syyskuussa 11v ja harmaita karvoja on ilmaantunu turkkiin. Tuo naminpiilotusmatto näyttää kivalta. Saas nähdä tuleeko mulle joskus samanlainen... eukko nimittäin ihastui siihen tuossa kuvassasi oikein kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vuan onnitteluista. Toillaannii tuosta matosta on mukava ehttii nameja - etennii jos suapi sen rauhassa tehä eli ku koira ei oo häirriimässä. Pyyvvä vuan eukkoo hankkimmaan siullekkii semmonen.

   Poista
 2. Onnea Oskari! Olet kyllä oikea tervaskanto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokkssii onnitteluista. Oha tuota tullu muutama vuuvvenkierto tullu tätä mualimmoo kateltua.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitokssii vuan onnitteluista ja tervviisiä teillehhii koko porukalta.

   Poista
 4. Hirveesti onnee sulle Oskari!! Sinnoot kyllä tolokummies, aenahhii Tuure on sinuva kehunna käävvessään, ja muutennii ikkäesekses virkeennäkönen ja kommee. Piäsitkö nyt puariin niinku männävuonna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eehä tiällä mitkkään puarit oo ees auki eikä kottoo kuulema sua minnekkää lähttee. Ei sen puolleen ei oo kyllä ollu mittään hinkua kylille ollukkaa. Tolokku mie kyllä oon aina ollu. Oonhan mie Siiri-koiran kasvattama.

   Poista
  2. No katohhan ku jo multa unehtu se ettee puariin piäsekkää! Sitä ku tiälä pimennossa syrjäkylällä assuu ni ee tok muistakkaa. Vuan on sulla siitä huolimata ollunna oekeen haaska syntymäpäevä :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos vuan mäyrinkäiset ja terviisiä koko teijjän koko porukalle

   Poista