maanantai 8. heinäkuuta 2013

Mökkitreffit

(Tuure tarinoi): Yhtenä uamuna äippä sano, että nytpä myö lähettäänkii mökille. Ja tällä kertoo Tuure suapi neuvoa tietä, kun kerta on siellä monesti käyny ja äippä ei oo kertookaan. Ei se kuitenkaan ihan tainnu miun oppaan kykkyihin luottoo, sillä karttoo näky tutkivan ennen lähtöö.

Oisin mie sinne kyllä osannu, sillä myö mäntiinki tällä kertoo Satu-tätin mökille. Satu-tätin näkeminen oli miulle ihana yllätys, mut oli siellä oottamassa toinenkii ylläri: Emma!

Meillä oli hirmeen kiva päivä sielä mökillä. Aluks Emma luuli, että mökki olikkii hänen, vaikka mie oon siellä usseimmin ollu. Siinä piti muutama isokirjaiminen sana vaihtoo, ja tais Emma vähä tarrata minnuu raivelistakkii kiinni. Sitte myö älyttiin, että mökillä on niin gaumeen hauskoo ja kivvoo, että mukavampi on meijännii olla sovussa.

Emma osas uija vuan tassupohjaa

Elä sie Emma nyt puutu tähä. Nyt on miun huki

Vauhdikas vesikampaus

Sit ku myö ei ennnee jaksettu uija, myö leviteltiin
nuotiopaikalta puut...

... ja suljuttiin makkarakepitMiulla oli nii kivvoo, että vähä vällii piti viäntee mukkee

Sitte myö tuas mäntiin järveen...
... ja tultiin pois

Vuan kyllä oli mukava päivä meillä. Kiitoksii vuan tuhannesti Satu-täti ja Emma!

2 kommenttia:

  1. Järvessä voikin ehkä jo uida... meressä tänä aamuna 16°, eikiitos... Kivaa näytti teillä olleen!

    VastaaPoista
  2. Voi veikkoset, mie oon uinu järvessä jo pitkään. Ensimmäisillä kerroilla en ois malttanu lopettoo olleenkaan, vaiks oli huulet sinisenä ja tärisytti. Nyt jo hyvästi tarkenoo uija. Paitsi meijän isäntä, joka uipi vasta sitten kun vesi on jottain 30 astetta.

    VastaaPoista