torstai 18. heinäkuuta 2013

Shoppailua ja reeniä

(Tuure tarinoi): Mie kävin isäntäväen kanssa shoppailemassa meijän lähikaupassa Sohvin valinnassa. Tällä kertoo myö hankittiin miulle uuvet valjaat ja hirmeesti hyvvee ruokoo.

Nää ne vasta hyvilöitä pötkylöitä on. Nam!

Vieläkö pittää miten pitkään mannekeerata?
Miulla ois vähän muutahhii tekemistä....

... niinku esmerkiks vripsiillä leikkimistä

Äippä sano, että myö lähettään lauvantaina kesäleirille. Sinne tulloo hirmeesti kamuja. Miun sisko ja velikii tulloo sinne. Kesken vouhkoomisen äippä sitten äkkäs, että mie en ookkaan pitkään aikaan olleillu häkissä. Myö kun ei oo semmosissa reissuissa käyty, että häkissä ois pitäny olla. Lauvantaina sitten pitäs osata. Gaumeella kiirellä nyt sitten yritettään reenata, miten häkissä ollaan hilijoo.

Urokset ulkoruokinnassa? Ei vaiskaa,
isäntä se vuan näyttää mallia, miten kivvaa
häkissä on olleilla. 

Miten tään vetskarin saikaan auki?

Hmf, ollaan nyt sitte tiällä. Vuan jos mänet pois
näkyvistä niin vaamalla mölisen.

6 kommenttia:

 1. Leirillä nähdään! Voin paljastaa, että viime vuoden leirillä tasasesti kuului älämölö jonkun häkistä, joten kyllä varmasti tänäkin vuonna ääntä mahtuu leirikeskukseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän minnään, että kyllä mualimmaan älämöllöö mahtuu. Äippä vuan on semmonen ankeuttaja, että sen mielestä ihmisten ilimoilla pitäs olla muka asiallisesti. Senkun on vuan, mie oon miten mie oon.
   Myö näytettään olevankii teijän likkojen kansa samassa treeniporukassa. Lauvantaina sitten nähhään!

   Poista
 2. No on sinulla ainakin tilaa siellä häkissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku vois olla sitä mieltä, että meijän isäntäväki on suuruuvenhulluja - ainahhii häkkien suhteen. Pittäähän sitä pienellä pojalla tillaa olla. Autoon hankittava häkki suattaa ehkä olla vähä pienempi.

   Poista
 3. Tuo on kyllä esimerkillistä toimintaa, että näytetään mallia :)

  Jos äippä on ankeuttaja, niin näytäppä sinä sitten kuuluvasi rohkelikkojen leiriin :)

  VastaaPoista
 4. Sie se Mamma oot niin viksu ja vilimaattinen. Mie oonnii tästä lähtii rohkelikko. Kissat suavat sitten olla korpinkynsiä, kun niillä on semmoset kynnet, varsinnii jos ei oo muistettu vähhään aikaan pätkiä.

  VastaaPoista