lauantai 26. joulukuuta 2015

Lahjoja

(Tuure tarinoi): Mie olin ilimmeisesti vuuven mittaan ollu vahinkossa kilttinäkkii ku sain eniten joululahjoja meijjän laumasta. Sai se Oskarikkii lahjoja. Sen paras lahja eli haukivile on jo kyllä tuulensuojassa.

Eilissäuamuna niäten suattiin kahet uamupalat ku isäntäväki herräyty eri aikkoihi. Vähä myö ihmetelttiin, mutta ei sanottu mittää ku uatelttiin, jotta joulunaha kuuluuhhii syyvä vähä enemmä ku normmaalisesti.

Paketti Tyyneltä! Mitähä tiälä on?
Hyvältä ainahhii hajahttaa.

Mikä kikkare tää oikkein on?

Oli suti tahi pensseli, mutta hyvvee on.
Eilissäiltana meillä soi ovikello. Sielä olihhii Iivarin äetin vävy, joka oli lähtennä Iivarin joulutervehystä miulle ihan kotiovelle asti tuommaan. Kiitoksia vuan kovasti!


Mitä ihmettä tiälä oikkein on?

Keh, toinen paketti... ja korttihhii.

Mittee se Iivari nyt... nuin paljo kaikkia hyvilöitä.
Ai, suan iha valita kumpi pussi aukasttaan ensin.

Tiijän, tiijän... yhen suan vuan ottoo. Muistappa itekkii
seurraavan kerran ku suklaatirasian kantta auvot,
jotta yhen suat vuan ottoo. Niimpähä!

Tänks, Iivari-kamu. Näistä lahjoista riittää illoo pitkäks aikoo.

Isäntäväki oli käskennä pukin tuommaan miulle tämmösen
ketun ku ollaan kuulema iha samiksia.

Tään häntä rapissoo mukavasti ja siitä on hyvä vähä
punalttoo ja ravisttoo. UUUPS!

Hohhoijjaa ku alako yhenäkin väsyttämmään,
leppuutannii leukooni tässä siun hännän piällä.
(Ei kerrota äipälle, jotta hänttää tuli jo aika iso palakkeenkieli)

6 kommenttia:

 1. No ootpa saanut mukavat paketit! Hyvin piilotit sen hännän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahjat oli kyllä mielusia ja niistä riittää illoo pitkäks aikkoo. Piti sen ketunhäntävahinkon kansa jottain kekssii, ettei äippä tuas alottas sitä ratakiskosuanoosa.

   Poista
 2. Mukava ku olj mieleenen paketti :) Ja mukava sehhii että ossaatu vävy oekeeseen pihhaan ja tulj paketti perille.
  Kyllä pittää jooluna syyvvä nii että napa naukuu.Että ota tok vuan usseempi nuita herkkuja :) Meelläe se muka on että yks kerralla vuan ite mättää äet kahella kopralla nuita valakosija suklaatija pimentoon.
  Hieno on tuo kettu. Viksu oot ku et sen enempöö sitä kurmuuttanna.Yks palakeenkielj on pikkujuttu:)Hyvästi kyllä soppii sinun turkkis värriin tuo. Mukavata viikollopun jatkoo vuan sinne teelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ku vävy meille jo osovvaa nii tuopi teijjät muuttii seuraavalla kerralla meillä käymmään. Mie oon varmmaan tullunna vanahaks ku on alakanu lelut vähä pitemppään kestämmään. Oskarinkaa leluja en ennee kehtoo särkkee niinku nuorenapoikana. Hyviä pyhien jatkoja teillekkii.

   Poista
 3. Eikö vaan ole Iivari tosi hieno kamu,kun noin meitä muistaa?! Mullekin lähetti herkkuja ja hienon kortin. Iivari on ihan YKKÖNEN eli täys KYMPPI.
  Tuo sun kettus on kyllä just samaa rataa sinun upean turkkis värin kanssa. Vieläkö on ehjänä repolainen? Ei varmaan multa onnistuis olla suolistamatta. Pidä hauskaa ketun ja herkkujen kanssa. Tämä joulun aika on niiin herkkua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari on kyllä kavereista iha parraista parrain. Ja äetikkii on vallan mukava immeinen. Repolainen on kyllä vielä yhtenä kappalleena paitsi se häntä, joka on melekkein poikki. Heekkuja oon kyllä suana normaallista enemmän. Tännään en jaksanna ennee luutakkaa järsivä, vaikka hyvä luu olihhii. Noo, onha näitä pyhhii vielä jälellä...

   Poista