perjantai 25. joulukuuta 2015

Valakee joulu

(Tuure tarinoi): Suatiinha tänne susrajallehhii valakkee joulu - ainahhii yheks päiväks elikkäs jouluuatoks. Hetihä myö rynnättiin isäntäväin kansa mehtälenkille. Äippä otti kameroitahhii oikkein kaksin kappallein mukkaan; uuven harjotteluva varten ja vanahan, jotta sais ees jonkun kuvan onnistummaan. Vielä suapi uuvella kamerallaan harjotella vielä hoikotvalleen, severran on vielä asetukset hakusessa.

JIIHAU! Mie mänen....

.... ja tuun takasi

Sininen hetki. Ainahhii kameralla. 

Iha näin pimmeetä ei oikkeesti ollu puolenpäivän aikkaan.

Tärkkeimmät hommat ensin.


8 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar25. joulukuuta 2015 klo 15.07

  Kyllä näyttääkin kauniilta ja hienolta teillä, kun on valkoista lunta. Palvelijatar ihastelee nauravaista kirkassilmäistä Tuurea.
  Mukavaa joulupäivää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, valakeus tuli ja mäni. Tännään onnii sitte ollu vanahoo tuttuva eli pimmeetä ja märkee. Kiitoksija vuan ihasteluista. Äskön lenkillä yks setä sano miulle, jotta ompa siinä pirtteennäkönen koira. Se oli kai kehu.

   Poista
 2. Ai miten kaunista! Meilläkin oli vielä eilen.. mutta tänään on vain harmaata ja vesisadetta. Ja mehän ei tassuja laiteta silloin ulos! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks oli valakeeta ees jouluuattona - oli sentäs vähä valosampoo. Vessatteessa myökii on tännään tarvottu.

   Poista
 3. Ompa joolusen näköstä. Vuan lie jo sulanna niinku tiältäe...? Kyllä tuola on passanna hilipetellä :)
  Laetoen sen sulle tulovan postin vävyn ja nuore emännän matkaan. Nuor emäntä olj tullunna kippeeks ja vävy kuulema aekonna kyyvvitä sulle sen kirjeen. Liekkö ossaatunna oekeelle ovelle?
  Mukavata joolujjatkoo sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tul posti perille. Kiitoksia vuan pukille eiku vävylle. Toivottavasti nuor emäntä pian tokennoo tauvisttaan. Kippeenä ei oo kivvaa. Mie kerron huomena plokissa kuvviin kansa, mitä mie siun paketista tykkäsin.

   Poista
 4. Kauniita kuvia. Voih, teillä on lunta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oli lunta yhen päivän eli jouluuaton. Nyt on tuas mua melekkein mustana.

   Poista