sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Oskarin onnenpäivä

(Oskari tilittää): Eilissäuamuna en vielä tiennä, jotta päivästä tulloo miun onnenpäivä. Se alako valakkeemmaan miulle vasta iltapäivällä ku nuapurin setä soitti ovikelloo kovasti hyvältä haisten. Se ol niät ollunna tekemässä patakukkoo toiselta nuapurilta suamisttaan pikkuaffenoista ku oli huomanna jotta kaikkii affennii ei sua kuitenkkaan siihe kukkoosa (?) survottuu. Oli jo mänössä viemmään ylimiärässii kaloja komposttii ku oli muistanna, jotta miekkii oon olemassa.

Ensmäiset maistit sain jo siltä seisomalta ja loput affenat män pakkasseen. Eikäsiinävieläkaikki... vähä myöhemmin tuntuvat vielä soittavan, jotta mänkeeten hakemmaan lissee kaloja sieltä toisesta nuapurista ku sielä kuulema on nuapurintätiä uhkoomassa lievee vaikkeempi kalanpeerkkuu-uupumus. Isäntä lähti sitte pillit soijen ja ämpäri kainalossa tätin pelastushommiin. Lopun iltoo mie sitte makasinkkii kalamahani vieressä enkä muistanna ees alakkoo vongata iltaruokkookaa niinku normaalisesti.

Om-nom rousk rousk

Mää matkaas siitä! Nää on on miun ja näit et varasta,
kulumahammas on jo esillä, pitäs pelottoo 

Pittää pistee äkkiä herkut tuulensuojjaan ku tuo
näkkyy tuossa vielähhii  kökkelehtivän,

Monen Oskarin onnenpäivän ainekset

6 kommenttia:

 1. No jopa! Mie en noista varmaan edes ymmärtäis, mutta tajuan kyllä, jos joku on saanut mieleisensä lahjan. Ja ISON.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne likat taijja ymmärttee hyvän piälle. Meijän Tyynekkää ei sua ennee kokonaissii kaloja ku se aina vuan niillä pellautu, piilotti maton alle ja pakastimen taakse.

   Poista
 2. Oot sinnäe Oskari kyllä melekonen velj´kulta :D Hyvät on jutut sulla.
  Minä niät ihmettelin että mittee se mamma hinkuu konneen iäressä. Että meenooko tuo ihan tikahtuva. Sittä älysin että lukkoo teejjän plokija ja naaraa :)
  Kyllä tuommosella annoksella on varmaan kissampäevät. Minen kyllä nuihempiälle mittää ymmärrä. Ku ee myö koerat nuita liijjemin syyvvä. Vuan oon kuullunna että herkkuva ovat.Monta onnempäevee näkkyy vielä sulla eissä olovan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meijän Tuurekkaa kaloista tykkee, ainakkaa ruakana, vaikka muuten kaiken ruokasa ruakana syöpikkii. Affenoita on pakkasessa pitkäks aikkoo, joten kissanpäivvii on eelleennii luvassa.

   Poista
 3. Oiiii, söisin, jos meillä ois tommoisia, mutta Pipsu on allerginen kalalle, joten sitten ei kummallekaan tarjoilla. Me kun ollaan niin kiinnostuneita, jos toisella on erilaista ruokaa, niin meidän emäntä ei jaksa valvoa, ettei napsita toisen lautaselta. Voi Tyyne, on sulla tosiaan onnenpäivät ja -viikot!
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myö tehttiin Tyynen kansa iha samalla tavalla ku se vielä oli kotona ja äippä seiso polliisina välissä.

   Poista